• Gradovi

  Pomoć pružena u četiri saobraćajne nesreće tokom noći

  BEOGRAD – Hitna pomoć je noćas intervenisala 102 puta, od kojih 16 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode.

  U saobraćajnnoj nezgodi u 20:29 sati na Batajničkom drumu, kod broja 58, povređena je žena koja je bila u svojstvu vozača i prevezena je u Kliničko-bolnički centar Zemun, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

  U 21:17 sati u saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu, povređen je muškarac od oko 38 godina, koji je takođe prevezen u KBC Zemun.

  U 21:36 sati u Belim vodama kod vodovoda u saobraćajnoj nezgodi povređena je ženska osoba od oko 26 godina, koja je bila u svojstvu vozača, i prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

  Hitna pomoć je došla na lice mesta zbog saobraćajne nesreće se u 21:43 sati u Borskoj na uglu sa Crnotravskom, ali je ženska osoba od oko 42 godine odbila bolnički tretman odnosno transport.

  Pomoć su tokom noći zatražili hronični bolesnici, pre svega astmatičari, a preko telefona su građani uglavnom tražili savete zbog bolova u stomaku.

  Hitna pomoć je juče intervenisala 148 puta od kojih 62 na javnom mestu, uključujući u devet saobraćajnih nezgoda.

  Foto Tanjug/ T.Valič, ilustracija

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com