• Kultura

  “Ponoćna čarolija” 22. decembra u Beogradu, Smederevu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu

  Predstava “Ponoćna čarolija” 22. decembra u Nišu

  U susret novogodišnjim praznicima, zvezde serije “Sinđelići” Brankica Sebastijanović i Luka Raco pripremaju predstavu “Ponoćna čarolija” koje će biti izvedena 22. decembra u Domu Vojske u Nišu.

  Novi projekat produkcijske kuće „Emotion“ ponovo je spojio Brankicu i Luku, koji će se u novogodišnjoj predstavi “Ponoćna čarolija” naći u ulogama devojčice Mine i dečaka Ogije.

  Jedva čekam da najmlađoj, a najdražoj publici, pokažemo šta smo im pripremili. „Ponoćna čarolija“ će sigurno, među sve nas,vratiti pravi novogodišnji duh, a jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa će progovoriti i o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje – kaže Brankica Sebastijanović.

  Predstava „Ponoćna čarolija“ nastala je kao autentični proizvod produkcijske kuće „Emotion“, koja je prošle godine publici predstavila brodvejski mjuzikl „Pepeljuga“, o kome se još uvek priča. Ove godine „Emotion Live“ donosi priču o devojčici Mini koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu. Koliko će im u svemu ovome pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo, saznaćete u predstavi u kojoj glume miljenici mlađih generacija!

  Sa Brankicom i Lukom, scenu će podeliti i mladi glumci: Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.

  Ova savremena novogodišnja bajka nastala je po tekstu Jasminke Petrović, čija knjiga  “Sve je u redu” je proglašena za najbolju dečiji knjigu u 2017. godini. Režiju komada “Ponoćna čarolija” potpisuje Vladan Đurković.

  Predstava “Ponoćna čarolija” u produkciji „Emotion Live“ premijerno će biti izvedena u Beogradu 10. decembra u dvorani Dečijeg kulturnog centra, nakon čega će obići sve veće gradove u Srbiji, među njima i Smederevo 21. decembra, Niš 22. decembra, Novi Sad 24. decembra i Kragujevac 29. decembra.

  Karte za predstavu mogu se kupiti na blagajnama Eventima.

  LJ.P.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com