Hronika

Porodici rečeno da ne napušta kuću u Borči?!

jelena krsmanović, jelena marjanović, jeca krsmanovićFoto: YouTube


Zoran Marjanović i njegova porodica ne mogu da napuste Borču i idu van Beograda sve dok se ne završi istraga povodom ubistva njegove supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, otkriva list.

Naime, ovo je policija tražila od porodice Marjanović iako su, pravno gledano, u ovom trenutku oni slobodni.

„Istina, protiv njih ne postoji nikakav proces. Nisu ni osumnjičeni, niti postoji optužnica. Međutim, mi smo im rekli da sve dok traje istraga, odnosno dok se ona ne završi, ne napuštaju Borču i Beograd. A ukoliko iz nekog razloga moraju da otputuju, da nas obavezno obaveste o tome. Inače, prema zakonu, oni su u ovom trenutku slobodni građani. Mogu slobodno da se kreću, pa čak i zemlju da napuste, ali zbog dalje istrage sugerisano im je da ne napuštaju kuću“, priča sagovornik.

Zoran Marjanović poručuje da i nema nameru nigde da ide.

„Jedino me zanima da se pronađe taj monstrum koji je ubio moju suprugu. Meni niko ništa nije rekao, ali ja nemam nameru da napuštam svoju kuću niti da idem bilo gde dok se slučaj ne završi. Svi smo tu i čekamo da nam jave šta se dešava. Moja porodica ne spava noćima, živimo u strahu jer ne znamo da li je u pitanju masovni ubica koji je na slobodi i koji se sada slobodno kreće. Po ceo dan sam posvećen detetu, ponovo se prilagođavamo obavezama u vrtiću, a Jana ne želi od mene da se odvoji ni tren“, kaže Zoran za Kurir.

Inače, tokom uskršnjih praznika nije bilo pomaka u istrazi. Policija i dalje traga za biciklistom od tridesetak godina, koga su snimile kamere u blizini nasipa 2. aprila, kad je poslednji put viđena Jelena, a traga se i za starijim plavim BMW.

U pitanju je biciklista u sivom duksu s crnom kapuljačom i rukavicama. Policija već više od tri nedelje češlja Borču u potrazi za ubicom pevačice „Granda“. Tako su samo tokom prošle nedelje ispitali na desetine meštana pokazujući im fotografiju misterioznog bicikliste uz pitanje da li ga prepoznaju. Iz istrage nema odgovora da li se on dovodi u vezu kao pomagač ili eventualno izvršilac ovog svirepog ubistva.

Jelenin suprug i dalje ne može da poveruje da je nepoznati mladić biciklom prolazio nasipom uprkos upozorenju policije.

„Meni je neverovatno da neko s kožnim rukavicama, zimskom opremom i rancem na leđima prolazi nasipom, a pri tom vidi da policija istražuje. Sve je to vrlo čudno. Nadam se da će ga policija pronaći i ustanoviti da li ima neke veze s ubistvom ili nema. Zaista ne mogu ni na koga da uperim prstom ili optužim jer mi nismo imali neprijatelje. Ja sam Jecu čuvao i pazio kao da je malo dete. Izgubio sam stub svoje kuće i za mene ništa više neće biti isto“, priča Marjanović.

Obdukcioni nalaz koji je rađen u Institutu za sudsku medicinu trebalo bi ove nedelje da bude završen.

„Do kraja nedelje trebalo bi da budu završeni svi rezultati, uključujući i nalaz toksikologa koji se nešto duže čeka. Nakon toga, rezultate obdukcije dostavićemo nadležnom tužilaštvu“, rečeno je iz istrage.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.

Još nema zvaničnih informacija iz policije o ovom zločinu koji potresa Srbiju. Mediji su u proteklih mesec dana objavljivali najrazličitije izjave izvora iz policije, na osnovu kojih se može zaključiti samo da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh