• Novosti online

  Породилиште у Ваљеву добило неопходну опрему

  Ваљево – У оквиру акције „Заједно за бебе“, представници Комерцијалне банке и Фонда Б92 уручили су породилишту у Ваљеву сву неопходну опрему. Донацију чине колор доплер ултразвучни апарат са три сонде, реанимациони сто, порођајни сто, лампа за фототерапију, пацијент монитор са ЕКГ-ом и инфузиона пумпа, саопштено је из Фонда Б92. У име Комерцијалне банке, донацију је болници уручио председник Извршног одбора Александер Пикер, који је том приликом рекао: „Од почетка акције „Заједно за бебе“, Комерцијална банка је издвојила близу 47 милиона динара.

  Опрема коју банка набави за опремање породилишта је конкретно улагање у будућност Србије, јер заједно стварамо лепше и сигурније животно окружење за децу која се овде рађају. Такође, омогућавамо да лекари и друго медицинско особље користи најсавременију медицинску опрему, што унапређује квалитет њиховог рада. Драго ми је да су и наши клијенти у потпуности подржали ово наше опредељење.“ Ово је осма донација у акцији „Заједно за бебе”, у оквиру које за свако плаћање клијената картицама, Комерцијална банка издваја своја средства за опремање и обнову породилишта.

  „Темељно опремање најновијом опремом свих породилишта у Србији у овом тренутку у највећем обиму представља дело Комерцијалне банке са акцијом “Заједно за бебе”. Комерцијална банка овим пројектом обједињује бројне клијенте, који јој указују највеће поверење, запослене у банци, фондацију Б92 и здравствене установе, и сви они заједно имају племенит заједнички циљ. Ово је заиста прича о будућности, о здравом и бројном нараштају. Највећи добитници ове акције су бебе, родитељи и здравствени радници“ – изјавио је Веран Матић, председник Управног одбора Фонда Б92 и закључио да Комерцијална банка овом акцијом ради велики посао за друштво“.

  Директор опште болнице Ваљево др Добривоје Грујичић, захвалио се Комерцијалној банци и Фонду Б92 који су помогли да се опреми породилиште.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com