Politika

Poslanik SNS-a diplomac u sedmoj deceniji; samo još da intelektualac nauči ime fakulteta koji je završio!

490x370_490x370-490x370-vasiljevic-ns

Odbornik SNS-a u niškom parlamentu i poslanik u republičkom Bratimir Vasiljević, kako sam kaže, u 61. godini života završio je privatni fakultet i postao diplomirani menadžer. Međutim, nije siguran kako se zove fakultet, pišu Južne vesti.

Iako je nekoliko puta ponovio da se radi o fakultetu „Union“, fakultet pod tim nazivom ne postoji, već postoje dva univerziteta sličnog naziva – “Univerzitet Union” i “Univerzitet Union – Nikola Tesla”.

Na pitanje kako se tačno zove njegov fakultet, Vasiljević nije bio siguran.

Završio sam fakultet “Union”, ne znam ni ja tačno ako mi verujete. Nisam pripremljen za takva pitanja. Treba da pogledam, ja treba sad da se sećam detalja… Rekao sam Vam kako se zove, nemojte sada tako da Vam nisam rekao… Ja Vam kažem da je fakultet “Union” – navodi Vasiljević.

Na ponovljeno pitanje da li se radi o univerzitetu “Union” ili “Union – Nikola Tesla”, Vasiljević je ponovio odgovor.

Ma ne, nije “Nikola Tesla”. Nisam baš siguran, odmaram, legao sam malo da odmaram pa me budite – prokomentarisao je Vasiljević.

Kako tvrdi, završio je smer Menadžment u trgovini.

Međutim, na oba univerziteta su objasnili da smer pod tim nazivom ne postoji u okviru ni jednog od njihovih fakulteta. 


„Polagao sam dopunu ispita“

Poslanik naprednjaka objašnjava da je fakultet “dosta dugo završavao” jer je studirao vanredno, istovremeno i radeći.

Kako kaže, osamdesetih je završio Višu ekonomsku školu, na smeru Unutrašnja trgovina i sada je želeo da diplomira u svojoj struci, tako što je, navodi, polagao dopunu ispita.

Šesti stepen te struke sam imao još osamdesetih godina i zašto ne bih sada završio? Smatrao sam da ima nekog smisla diplomirati, a ovde sam video mogućnost da uz dopunu određenih ispita završim – kaže poslanik.

On tvrdi da je diplomirao 2014. godine, iako je na sajtu Parlamenta do pre nekoliko meseci stajalo da je Vasiljević ekonomista, da bi tek nedavno bilo promenjeno u “diplomirani menadžer”.

Podsetimo, i nekadašnji visoki funkcioner DS-a i predsednik Opštine Medijana, a sadašnji predsednik Gradskog odbora SDS-a Dragoslav Ćirković, 2012. godine je diplomirao u 58. godini života, i to u jeku predizborne kampanje.

Izvor: Južne vesti

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh