• Gradovi

  Pošta Srbije: 579.530 pošiljki u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

   

   

  Za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018“ zaključno sa 21. februarom gradjani su poslali 579.530 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima, saopštila je danas Pošta Srbije.

  U nagradnoj igri koja je počela 1. februara, u prvom krugu koji traje od 3. do 31. marta, biće četiri izvlačenja nagrada 3, 10, 17. i 24. marta.

  Pravo učešća imaju punoletni gradjani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji, koji treba da pošalju po 10 računa ili „slipova“ otkucanih od 1. januara ove godine, u iznosu od po bar 100 dinara.

  „Slipovi“ i računi se šalju odvojeno, a ove godine gradjani slobodno biraju koverte u kojima će ih poslati, te mogu da koriste i koverte iz prošlogodišnje nagradne igre.

  Koverte se šalju neadresirane s napomenom „Uzmi račun i pobedi 2018“, a poštarina se ne plaća.

  Kao i prošle, i ove godine se opštine i gradovi tkmiče po broju računa koje su njihovi žitelji poslali u toj nagradnoj igri.

  „Uzmi račun i pobedi“ organizuje Vlada Srbije, u saradnji s Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i kompanijama okupljenim u Savez za fer konkurenciju.

  Prošle godine je, kako se tvrdi, u toj nagradnoj igri učestvovalo 40 odsto gradjana Srbije koji su poslali više od 85 miliona fiskalnih računa.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com