Gradovi

Potpisan Memorandum za podršku infrastrukturnim projektima

Jevtić: Pomoć za decu koja žive u teškim uslovima

NOVO BRDO – Kosovski ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić i gradonačelnik Novog Brda Svetislav Ivanović potpisali su danas Memorandum za podršku infrastrukturnim projektima, odnosno kompletnom uređenju i asfaltiranju dva puta.

“Ono što je svakako prioritet u radu Ministarstva za zajednice i povratak jeste da se bavimo svim onim pitanjima koji suštinski znače, ne samo povratak već i opstanak ljudi na ovim prostorima“, rekao je Jevtić.

U tom smislu, kako je rekao, dva projekta koja će biti realizovana upravo za cilj imaju, pre svega, da se u infrastrukturnom smislu građanima Novog Brda obezbede dobri uslovi koji podrazumevaju ne samo međusobno povezivanje, već i funkcionisanje u drugom smislu te reči.

Ivanović je istakao da su potpisani sporazumi veoma bitna za opštinu Novo Brdo.

Jevtić je obišao i sela Jasenovik, porodicu Stojković, kojoj je ministasrstvo izgradilo kuću, a u selu Zebince je porodici samohranog roditelja četvoro male dece Žiki Kostiću obećao izgradnju novog doma, a mališanima uručio poklone.

“Ministarstvo za zajednice i povratak će zajedno sa opštinom Novo Brdo u što kraćem roku ovoj deci obezbediti da imaju svoju sobu, svoj krov nad glavom i na taj način da im omogućimo da imaju minimum uslova za kvalitetno detinjstvo“, rekao je Jevtić.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh