• Gradovi

  Повољно објавите свој мали оглас на Новостима дана!

  Повољно објавите свој мали оглас на Новостима дана!

  Објављивање малих огласа у одговарајућој рубрици нудимо по цени од =50,00 динара дневно за огласе до петнаест речи без фотографије. За огласе дуже од петнаест речи, цена се увећава за =10,00 динара дневно по додатој речи.

  Огласе с фотографијом или другим сличним садржајем, дужине до петнаест речи, нудимо по цени од =100,00 динара дневно. За огласе дуже од петнаест речи, цена се увећава за =15,00 динара дневно по додатој речи.

  Цена објављивања огласа, дужине до петнаест речи, који садрже видео запис у трајању до два минута, је =200,00 динара дневно. За огласе дуже од петнаест речи, цена се увећава за =20,00 динара дневно по додатој речи. За видео записе дуже од два минута, цена се увећава за =100,00 динара дневно за сваки започети минут.

  НОВОСТИ ДАНА.РС ДОО из Ниша није у систему ПДВ-а.

  Своје мале огласе пошаљите мејлом на адресу novostidana.rs@gmail.com, или препорученом поштом на адресу редакције: Ниш, Наде Томић 21.

  Ближа обавештења можете потражити  у редакцији „Новости дана“ у Нишу, у Улици Наде Томић 21 (преко пута зграде Општине, у дворишту). У непосредној близини можете уплатити и накнаду за објављивање огласа.

  Сви подносиоци малих огласа морају, ради издавања фактуре, да доставе следеће податке: пуно име и презиме, пуну адресу становања и јединствени матични број грађанина.

  Поменути подаци неће бити објављени.

  Подносиоци малих огласа, који исте шаљу мејлом или поштом, морају тачно да наведу у ком периоду желе да њихов оглас буде видљив.

  Накнада за објављивање малих огласа се наплаћује пре истицања истих на информативном порталу, а према наведеним ценама.

  Подносиоци огласа који исте достављају мејлом или поштом, уз текст огласа достављају и доказ о уплати накнаде на пословни рачун НОВОСТ ДАНА.РС ДОО у АИК банци број 105-12490-98.

  Пример правилно попуњене уплатнице је истакнут на информативном порталу.

  Пре објављивања малог огласа, НОВОСТИ ДАНА.РС ДОО ће, током редовног радног времена, телефоном проверити тачност текста малог огласа.

  Неће бити објављени огласи увредљиве садржине, они чије би објављивање представљало кажњиво дело, као и огласи с очигледно нетачним тврдњама и подацима.

  Умрлице и изјаве захвалности не објављујемо.

  На захтев подносиоца, мали оглас се може уклонити у сваком тренутку, при чему се не враћа уплаћени новац на име накнаде.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com