• BG

  Požar u Beogradu, šest osoba u bolnici

   

  PreviewSlide

  Avramović: Brzo su dossli vatrogasci

   

   

  Slide

  Požar na Karaburmi, šest osoba zbrinuto u bolnici

   

   

  U Ulici Pere Chetković na Karaburmi jutros u 7.26 izbio je požar u stanu, a šest osoba zbrinuto je u bolnici, među njima i trogodišnje dete, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

  BEOGRAD – U Ulici Pere Ćetković na Karaburmi jutros u 7.26 izbio je požar u stanu, a šest osoba zbrinuto je u bolnici, među njima i trogodišnje dete, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

  „Tri osobe koje su se nagutale dima prevezene su u Vojnomedicinsku akademiju, dok su dvojica vatrogasaca prevezena u Kliniku za opekotine u Zvečanskoj“, rekla je Macura.

  Ona je dodala da je trogodišnje dete prevezeno u Institut za majku i dete na insistiranje majke, ali da nema povrede.

  Stanar zgrade koji živi na četvrtom spratu Zoran Avramović kaže da je osetio dim u svom kupatilu i da je pomislio da se ventilator zapalio, ali kada je otvorio ulazna vrata pokuljao je dim i onda je shvatio da se nešto ozbiljnije dešava u zgradi.

  „Probudio sam unuku, ćerku, zeta, suprugu. Brzo su došli vatrogasci… Unuku smo držali na prozoru, mi smo bili na prozoru“, rekao je Avramović i dodao da je veliki problem predstavljao dim, koji je kuljao na sve strane, tako da se kroz hodnik zgrade nije moglo napolje.

  Ubrzo su, kako kaže, došli vatrogasci i evakuisali članove njegove porodice, unuka je prevezena preventivno u Institut za majku i dete.

  Avramović kaže da je požar izbio na prvom spratu u stanu gde živi stariji čovek, ali da se još ne zna odakle je vatra krenula.

  U Beogradu je tokom noći i na Kosančićevom vencu izbio požar, a jedna muška osoba stara 27 godina prevezena je na VMA.

   

   

  Preview

  IZGORELI STAN

  Slide

  IZGORELI STAN

  Slide

  VATROGASAC

  Slide

  IZGORELI STAN

  Slide

  VATROGASCI

  Slide

  VATROGASCI

   

  IZGORELI STAN

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com