• Istočna Srbija

  PREDAVANJE STRUČNJAKA ORL KLINIKE KC NIŠ O VAŽNOSTI SLUHA

   

  S obzirom na to da je niški Klinički centar u saradnji sa Klinikom za bolesti uva i grla, mart mesec, proglasio mesecom uva i sluha, a kako bi stručnjaci iz ove oblasti medicine, svim građanima i pacijentima približili značaj i važnost preventive u očuvanju slušnog aparata, lekari specijalisti otorinolaringologije će mesec završiti kako su ga i započeli.

  Sem preventivnih pregleda koji su obavljani svakog vikenda, tokom čitavog meseca, ORL klinika KC Niš će u petak, 29. marta, od 18 sati, u svečanoj sali Skupštine grada Niša, organizovati tribinu o važnosti sluha.

  Predavanja iz oblasti rane dijagnostike oštećenja sluha i metodama lečenja i rehabilitacije oštećenja sluha, održaće stručnjaci Kliničkog centra Niš, odnosno lekari specijalisti ORL klinike, a plan je da gosti na tribini budu i predstavnici specijalne osnovne škole “Bubanj” iz Niša.

  Ovim putem, niški Klinički centar i Klinika za bolesti uva, grla i nosa, pozivaju sve građane, da u što većem broju dođu i prisustvuju predavanju o važnosti zdravlja slušnog aparata.

  UPRAVA KC NIŠ

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com