• Gradovi

  Predsednički izbori – uživo na sajtu Bete (VIDEO)

  Izbori za predsednika Srbije održavaju se danas, a pravo glasa ima 6.724.949 birača koji će moći da se izjašnjavaju na 8.396 biračkih mesta.

  Reporteri novinske agencije Beta pratiće tok glasanja i predsedničke kandidate, a na sajtu www.beta.rs moći ćete da pratite uživo tokom celog dana prenos iz Medija centra, gde će podatke o odzivu birača i rezultate saopštavati Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID).

  CeSID će pratiti odziv i rezultate izbora na reprezentativnom uzorku u Srbiji sa svojim posmatračima na biračkim mestima, sam postupak glasanja i eventualne prekršaje i u Medija centru u Beogradu davati svoje procene izlaznosti, rezultata i ocenu regularnosti izbornog procesa.

  Tokom izbornog dana, CeSID će saopštavati uživo odziv i nepravilnosti četiri puta – na konferencijama za novinare u 10:00, 15:00, 18:00 i 20:00. U slučaju većih nepravilnosti, CeSID će organizovati vanredne konferencije.

  Od 20:00 počinje izborna noć. Na Betinom sajtu moći ćete uživo da pratite dešavanja iz Medija centra, gde će biti organizovana panel diskusija na kojoj će predstavnici CeSID-a, novinari i predstavnici stručne i akademske zajednice komentarisati pristigle izborne rezultate, kampanju i političke posledice predsedničkih izbora.

  Rezultati će biti saopštavani uživo, onako kako budu pristizali u realnom vremenu, saopštio je CeSID.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com