Gradovi

Predsednik opštine Ada napustio DS

Predsednik opštine Ada Zoltan Bilički napustio je Demokratsku stranku i najavio danas da će se na narednim lokalnim izborima kandidovati kao vanstranačka ličnost, jer smatra da će na taj način doprineti razvoju opštine.

ADA – Predsednik opštine Ada Zoltan Bilički napustio je Demokratsku stranku i najavio danas da će se na narednim lokalnim izborima kandidovati kao vanstranačka ličnost, jer smatra da će na taj način doprineti razvoju opštine.

Bilički je rekao novinarima da na taj način želi da dobije još veću podršku građana Ade, nego što je imao u proteklom periodu, a istovremeno, kako kaže, ta odluka znači napuštanje Demokratske stranke, čiji je član bio nepunih osam godina.

„Siguran sam da sa poznatim prijateljstvima koje sam izgradio unutar politike proteklih osam godina, mogu da garantujem na ovaj način i razvoj naše opštine, a moj cilj je da okupim sve moje sugrađane koji žele dobrobit i razvoj Ade, oko jednog programa koji će garantovati očuvanje nacionalnih, kulturnih i imovinskih vrednosti, a isto tako predočiti putanju razvoja naše opštine“, rekao je Bilički.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh