• Zabava

  Predstavljen novi pametni telefon Honor 8

   

  Slide

  Džao: Ovakva vrsta inovativnog filma nam donosi kupce i ljude bolje upoznaje sa našim brendom

   

   

  Slide

  Performans na promociji telefona „Honor 8“

   

   

  Slide

  Promovisan telefon „Honor 8“

   

   

  Novi pametni telefon Honor 8 koji proširuje opseg mogućnosti za korisnike, predstavljen je večeras, uz premijeru filmskog hita Doktor Strejndž.

  BEOGRAD – Novi pametni telefon „Honor 8“ koji proširuje opseg mogućnosti za korisnike, predstavljen je večeras u Beogradu, uz premijeru filmskog hita Doktor Strejndž.

  Novi pametni telefon Huavej „Honor 8“ nudi korisnicima naprednu dualnu kameru, senzor za otisak prsta sa mogućnošću programiranja Smart Key opcije i premijum dizajn sloj stakla koje odbija svetlost, a dostupan je u safirno plavoj, biserno beloj i crnoj boji.

  Organizatori su naveli da se doktor Stiven Strejndž, koji je u filmu svetski poznat neurohirurg, pojavljuje kao savršeni kandidat za partnerstvo sa globalnim brendom pametnih telefona Honor.

  Regionalni direktor kompanije Huavej divajs (Huawei Device) za Srbiju Džeki Džao rekao je Tanjugu da ta kompanija predstavlja novi brend, a kroz film približava visoku tehnologiju publici.

  „Ovakva vrsta inovativnog filma nam donosi kupce i ljude bolje upoznaje sa našim brendom“, rekao Džao.

  Vrednosti koje filmski lik doktora Strejndža predstavlja – odlučnost, hrabrost da sledi svoj put – i posebno odnos koji ima prema tehnologiji, čine ga odgovarajućim ambasadorom za Honor, koji nastoji da osnaži rođene u digitalnoj eri kroz tehnologiju, naveli su organizatori.

  U filmu studija Marvel, u kom glavnu ulogu tumaci Bendikt Kamberbač, svetski poznat neurohirurg u svojoj potrazi za izlečenjem nakon strašne saobraćajne nesreće, pronalazi moćnu magiju na misterioznom mestu.

  Premijera filma održana je u bioskopu Sinepleks u Tržnom centru Ušće.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com