• Gradovi

  ПРЕДСТАВНИЦИ ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА НА ОБЕЛЕЖАВАЊУ 50. ХОМОЉСКИХ МОТИВА У КУЧЕВУ

   

  18901621_10211493380044204_1541539373_oЗавршна свечаност 50-те Смотре народног стваралаштва „Хомољски Мотиви’’ у Кучеву обележена је традиционалним дефилеом учесника главном улицом.

  Програм, који је приређен у част свих оних који су били део ове манифестације, одржан је на летњој позорници на главном градском тргу.

  Пола века Хомољских мотива обележен је у присуству многих познатих личности из културног, политичког, привредног, научног, спортског и јавног живота.IMG_7967-960x600_c

  На позив представника општине Кучево свечаном обележавању испред општине Бела Паланка присуствовала је Ивана Станковић, већник за социјану заштиту, информисање и културу.

  ‘’Задовољство ми је било да будем део манифестације која на прави начин негује традицију свог краја.

  Имала сам прилику да са представницима општине разговарам о будућој сарадњи двеју општина у области културе јер и Бела Паланка има манифестацију ‘’Дани банице’’ која промовише обичаје и традицију’’- истакла је Станковићева.

  ‘’Представници општине Кучево изразили су захвалност што смо се одазвали њиховом позиву и истакли да би остварена сарадња, реализацијом заједничких пројеката у будућности, приближила грађане Кучева и Беле Паланке и унапредила квалитет њихових живота’’. – рекла је Ивана Станковић.

  Љ.П.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com