• Novosti online

  Preletačević Beli predao kandidaturu RIK-u (VIDEO)

  Lider pokreta „Sarmu probo nisi“ Luka Maksimović poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli večeras je uz trubače i belu limuzinu, u pratnji nekoliko stotina pristalica predao 12.700 potpisa gradjana koji su podržali njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

  „Bilo je mnogo teško bez dinara, mukotrpno, ljudi su nam pomagali, na kraju smo došli limuzinom. Bila je velika povorka iz Mladenovca. Ovo je divan trenutak, velika pobeda za Srbiju, Evo, suze će da mi krenu“, rekao je Preletačević.

  On je rekao da očekuje da RIK pregleda potpise i da će kandidatura biti na kraju prihvaćena.

  „Ja se nadam da ćemo proći dobro i uspeti da kandidujemo mene“, rekao je Preletačević i dodao da se nada najboljem i pobedi već u prvom izbornom krugu.

  Za kandidaturu Preletačevića vladalo je veliko interesovanje medija, a ispred sedišta RIK-a u Skupštini Srbije ostao je veliki broj njegovih pristalica.

  Pre ulaska u zgradu RIK-a i predaje kutija sa potpisima, ispred sedišta RIK-a vladala je prava slavljenička atmosfera većeg broja pristalica Ljubiše Preletačevića koji su skandirali „Ave Beli“ i koje ni kiša nije sprečila da se okupe. Svi oni Beloga su čekali da izadje iz zgrade u Kralja Milana 14.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com