• Novosti online

  Приведен због поруке уреднику Бете да ће ова агенција „бити спаљена”

  Припадници београдске полиције идентификовали су и привели четрдесетдеветогодишњег мушкарца за кога се сумња да је Драгану Јањићу, главном и одговорном уреднику агенције Бета,упутио СМС поруку у којој је, између осталог, навео – „ако у суботу буде нереда, чини ми се да ће Бета бити спаљена“.

  Он је након привођења рекао да Јањића познаје дуго, да су пријатељи и да му није претио, већ упозоравао шта може да се догоди, саопштено је из МУП-а Србије. Полиција је о свему обавестила Прво основно јавно тужилаштво које се изјаснило да се о наведеном достави извештај надлежном тужиоцу, ради одлуке о даљем поступању.

  Такође, сумња се да је овај четрдесетдеветогодишњи мушкарац 18. марта ове године звао и директора телевизије „Н1“ Југослава Ћосића коме се представио као службеник Владе САД и од њега тражио „доказе да је напад на Новом Зеланду повезан са Србијом или ће му бити ускраћен улазак у САД“.

  Полиција га је овим поводом привела и са њим обавила разговором о чему је обавештено Треће основно јавно тужилаштво коме је достављен извештај поводом овог догађаја.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com