Gradovi

Priznanja za Dan opštine

Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Ðuriću danas su na svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine dodeljeni plaketa i zahvalnica.

KOSOVSKA MITROVICA – Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću danas su na svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine dodeljeni plaketa i zahvalnica.

Priznanje, koje je Đuriću uručio predsednik privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić, Đuriću je dodeljeno za doprinos u radu i razvoju opštine i radu na očuvanju i jačanju institucija Srbije na KiM.

Plakete i zahvalnice dodeljene su i novinarki Slavici Radulović, reditelju i glumcu Radošu Bajiću, predstavnicima opštine Kosovska Mitrovica Zoranu Bratiću, Svetlani Pindović i Miodragu Rakićeviću, direktoru osnovne škole „Sveti Sava“ Miloradu Jovanoviću i Kulturnoumetičkom društvu „Kosovski božur“.

Novačne nagrade od po 10.000 dinara priparel su majkama sa četvoro i više dece iz Kosovske Mitrovice, po 5.000 dinara dobili su najbolji učenici osnovnih i srednjih škola .

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh