Gradovi

Promocija turističkih atrakcija Srbije

Promocija turističkih atrakcija Srbije

BEOGRAD – Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovala je danas promociju turističkih atrakcija Srbije u tržnom centru Stadion, gde su posetioci, uz kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju“, mogli da se informišu o mogućnostima koje Srbija nudi za odmor.

Prema rečima PR-a Sandre Vlatković TOS će u februaru, mesecu turizma, organizovati niz događaja kojima poziva domaće i inostrane goste da za svoj odmor izberu upravo Srbiju.

„Danas informišemo građane o tome šta postoji u Srbiji i šta Srbija u turističkom smislu nudi“, rekla je Vlatković Tanjugu i najavila da će slične promocije biti organizovane u tržnim centrima u Novom Sadu i Nišu.

Tokom februara, kako je dodala, u planu je i otvaranje novog Info centra u Beogradu, puštanje besplatne „wi-fi“ zone na svim graničnim prelazima, kao i puštanje u rad novog veb sajta TOS-a.

„Kruna svih ovih dogajdaja i naših aktivnosti u mesecu turizma biće nastup na beogradskom Sajmu turizma, najvećoj sajamskoj manifestaciji u zemlji, ali i u ovom delu evrope, gde posetioce očekuje novi vid promocije sa korišćenjem najmoderinijih tehnologija“, najavila je Vlatković.

Tokom današnje akcije posetioci su mogli da se informišu i o proceduri i načinima preuzimanja vaučera za subvencionisani odmor u zemlji.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh