• Lokalne Novosti

  Promocija Zlatibora na Jahorini


  Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na manifestaciji „Jahorina 365 fest“ kojom Olimpijski centar Jahorina zvanično otvara letnju turističku sezonu.

  Manifestacija se održava od 29. juna do 1. jula 2018. godine i očekuje se izuzetno velika posećenost zbog bogatog i raznovrsnog zabavnog programa.

  Otvaranje letnje sezone na Jahorini sjajna je prilika da Zlatibor stalnim i potencijalnim gostima planine predstavi svoju turističku ponudu za predstojeće leto i da turiste željne netaknute prirode, aktivnog odmora ali i dobrog provoda upozna sa bogatom ponudom koja ih očekuje na Zlatiboru ovog leta.

  Svi zainteresovani posetioci moći će da dobiju potrebne informacije i upoznaju se sa ponudom najposećenije srpske planine na štandu Zlatibora koji će biti postavljen na platou ispred hotela „Bistrica“, tokom sva tri manifestaciona dana.

  Košarkaški kampovi sutra primaju prvu smenu kampera za ovu godinu

  **Košarkaški kamp “MAXIMA“ smešten je u samom centru Zlatibora u odmaralištu “Sunčani breg“ koje je potpuno prilagođeno potrebema mladih sportista. U košarkaški kamp “MAXIMA“ svake godine dolaze igrači i treneri iz svih delova naše zemlje, kao i iz inostranstva.

  Realizacija kompletnog stručnog rada se odvija po ekskluzivnom programu košarkaškog kampa “MAXIMA“ koji je baziran na najsavremenijim dostignućima američkih kampova, kao i na osnovama programa reprezentativnih selekcija mlađih kategorija Srbije. Programi treninga su prilagođeni uzrastu i trenutnom kvalitetu polaznika, a treninzi se odvijaju po selektivnim grupama. Glavni akcenat treninga je da polaznici kampa napreduju u košarci i dobijaju prave smernice za dalji rad. Svakodnevno se održavaju mnoga takmičenja i utakmice po grupama sa vrednim nagradama gde polaznici kampa razvijaju sportski duh i pobednički mentalitet. Pet moderno opremljenih košarkaških terena je potpuno osvetljeno reflektorima tako da je efekat treninga i utakmica doveden na najviši nivo.

  Raspored smena – “MAXIMA” kamp

  1. Smena 28.06. – 08.07.
  2. Smena 08.07. – 18.07.
  3. Smena 18.07. – 28.07.
  4. Smena 28.07. – 07.08.
  5. Smena 07.08. – 17.08.
  6. Smena 17.08. – 27.08.
  Košarkaški kamp “Profesora Aleksandra Nikolića“ je jedan od prvih košarkaških kampova u Evropi. Cilj ovog kampa je od početka bio isti: unapređivanje dečije i omladinske košarke kroz učenje, igru, takmičenje, druženje, socijalizaciju i zabavu. Program pruža mogućnost napredovanja u košarkaškom znanju, a desetodnevni boravak u kampu sticanje poznanstava iz celog sveta i prijatelja za ceo život. Za sve ove godine kroz programe kampa je prošlo više od 40.000 dečaka i devojčica.

  Mnogo je imena i ličnosti koji su ostavili trag boraveći ili radeći u ovom kampu, kao što su Bratislav Bata Đorđević, Borisav Ćorković Reba, Mihailo Pavićević, Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Dejan Bodiroga i mnoge druge legende srpske košarke.

  Svake godine kamp “Profesora Aleksandra Nikolića“ se održava na Zlatiboru u dečijem odmaralištu “Golija“ koje je opremljeno sa četiri košarkaška terena i jednom zatvorenom halom.

  Raspored smena“- Kamp “Profesora Aleksandra Nikolića“

  1. Smena 28.06. – 08.07.
  2. Smena 08.07. – 18.07.
  3. Smena 18.07. – 28.07.
  4. Smena 28.07. – 07.08.
  5. Smena 07.08. – 17.08.

  D.K.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com