• Novosti online

  Protesti u Novom Sadu pomereni

  Protest „Protiv diktature“ u Novom Sadu neće se održavati narednih dana, a organizatori su pozvali gradjane da se pridruže sindikalnim protestima koji će 1. maja biti organizovani u Beogradu.

  Organizatori protesta iz Novog Sada su trenutno u Beogradu, gde zajedno sa studentima iz ostalih gradova rade na strategiji i planiranju načina za ostvarivanje svojih zahteva, saopšteno je na Fejsbuk stranici „Protiv diktature i sistema Novi Sad“.

  Dodali su da će Novosadjani na vreme biti obavešteni kada će biti nastavljeni protesti u glavnom gradu Vojvodine i poručili da su dosadašnje protestne šetnje „tek početak“.

  „Moramo naglasiti da kratko pauziranje sa protestima nikako ne znači odustajanje od borbe. Protest u vidu šetnje nije i ne treba biti jedini mehanizam pritiska putem kojeg se traži ostvarivanje nekih zahteva“, navodi se u u saopštenju.

  Najavili su i da će se u tom periodu više posvetiti „i drugim vidom organizacije koji nije ništa manje bitan od samog protesta“.

  Organizatori protesta „Protiv diktature“ koji su se u Novom Sadu održavali od 3. aprila, dodali su i da se posle prvomajskih praznika i dogovora vraćaju na ulice, kada se u okviru protesta može očekivati više od šetanje, jer, kako kažu, „ovo je tek početak“.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com