• BG

  Протокол о сарадњи између Компаније „Телеком Србија“ и Министарства унутрашњих послова

  Синдикат полиције Слога поздравља потписивање Протокола о сарадњи између Компаније „Телеком Србија“ и Министарства унутрашњих послова који су потписали министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и генерални директор компаније „Телеком Србија“ Предраг Ћулибрк.

  Евидентно је да ће радници Министарства и њихове породице од овог споразума о сарадње имати велике користи, пре свега у виду уштеде у комуникацији. Запослени у Министарству вредно раде у интересу грађана, често раде прековремена и одвојени су од своје породице и природно је да им држава на неки начин узврати. Дакле, ово је нешто најмање што је држава могла да учини за њих.

  На срећу запослених, представници државе схватају да запослени који раде за државу и брину безбедности грађана треба да имају одређене привилегије. Државе у развијеном свету брину о својим полицајцима и омогућују разне олакшице у виду смањења пореза, регистарције возила, куповине аутомобила и др. На тај начин смањује се корупција а запослени су додатно мотивисани за рад.

  Захвални смо напору и труду министра Стефановића и његовог помоћника Слободана Недељковића, као и другима који су допринели потписивању овог споразума који ће допринети побољшању квалитета живота запослених и мањити трошкове у комуникацији. Овакве и сличне споразуме ћемо подржати јер наш интерес јесте побољшање услова рада, бољитак и повећање квалитета живота.  – Изјавио је председник синдиката Драган Жебељан.

  Синдикат полиције Слога

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com