Politika

Prvi sa liste SNS u Čačku odustao od kandidature

snsFoto: Ilustracija MONDO

Ćalović kaže da ne želi da učestvuje u „neprincipijelnoj političkoj borbi“, i ističe da se povlači jer nije želeo da se povinuje odluci predsednika stranke Aleksandra Vučića o „izbornoj kombinatorici sa strankama“ koje su, kako je naveo u saopštenju za javnost, „u poslednjih 20 godina vladale u Čačku i doveli ga do pozicije u kojoj se danas nalazi“, prenosi RTS.

Ivan Ćalović je naglasio da je u politiku ušao iz najboljih namera bez ikakvih ličnih interesa, da je bio spreman da se odrekne svoje advokatske karijere zarad viših interesa građana Čačka, ali da više ne želi da učestvujem u ovakvoj neprincipijelnoj političkoj borbi i da nastavlja da obavlja svoju profesiju.

SNS u Čačku na lokalne izbore izlazi zajedno s Partijom ujedinjnih penzionera, Socijaldemokratskom partijom, Pokretom socijalista, Srpskim pokretom obnove i Grupom građana Branko Lazović.

Nova Srbija, koja sa SNS vlada zajedno u Čačku i na republičkim izborima nastupa na listi SNS, u Čačku će izaći samostalno na izbore, a nosilac liste i kandidat za gradonačelnika Čačka je predsednik stranke i ministar za vanredne situacije Velimir Ilić.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh