Gradovi

PS: Cenzus koalicija se utrkuje u lažima o izbornoj krađi

BEOGRAD – Pokret socijalista ocenio je večeras da optužbe za izbornu krađu koje su izneli funkcioneri Demokratske stranke i njeni satrapi predstavljaju vrhunac licemerja, jer to čine oni koji za 16 godina nisu uradili ništa časno.

„Svesni da će za tri meseca doživeti totalni krah na izborima i još svesniji da će za mnoge od njih to biti i kraj političke karijere lideri „cenzus koalicije“ se utrkuju ko će više ljage i laži baciti na aktuelnu vlast“, naveo je Pokret socijalista u saopštenju.

PS ukazuje da Srpsku naprednu stranku za moguću krađu danas optžuju oni čija je vladavina obeležena pljačkaškom privatizacijom, pustošenjem srpske privrede, nenamenskim trošenjem budžetskih sredstava, kupovinom glasova zloupotrebom Robnih rezervi, glasanjem iz Bodruma i Soluna.

Iz te stranke kažu i da neće učestvovati u takvoj prljavoj kampanji i da jedva čekaju izborne rezultate koji će jednom za uvek staviti tačku na „kriminalnu politiku Bojana Pajtića i ostalih očajnika koji

ga okružuju“.

Predstavnici opozicije ranije danas izrazili su sumnju da će na predstojećim izborima doći do krađe glasova.

Lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je da su pripreme za krađu predstojećih izbora „očigledne“, dok je lider Pokreta za preokret Janko Veselinović rekao da je „krađa moguća“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh