• Gradovi

  PS: Nije dovoljno predložiti zakon da se opere biografija

  BEOGRAD – Pokret socijalista poručio je danas samostalnom poslaniku Borislavu Stefanoviću da nije dovoljno predložiti jedan zakon kako bi se „oprala“ politička biografija, s obzirom da će „ostati zapisano“ da je bio funkcioner DS kada je „pod okriljem te stranke sprovođena najgora pljačkaška privatizacija“.

  Pokret u osnivanju „Levica Srbije“, odnosno samostalni poslanici Borislav Stefanović i Ivan Jovanović, u ime tog pokreta podneli su juče Skupštini Srbije Predlog zakona o poreklu imovine, kojim se uređuju uslovi, postupak i organi nadležni za ispitivanje i utvrđivanje porekla imovine čija vrednost prelazi 100.000 evra.

  Pokret socijalista je u saopštenju poručio Stefanoviću da „nije dovoljno pobeći sa Pajtićevog broda koji tone i predložiti jedan zakon kako bi se oprala politička biografija“.

  „Koliko god se Stefanović trudio da to gurne u zaborav, zauvek će ostati zapisano da je bio član i visoki funkcioner demokrata kada je blizu milion radnika završilo na ulici bez ikakvih prava i u vreme pljačke Razvojne banke Vojvodine i pustošenja brojnih pokrajinskih fondova“, tvrde u Pokretu socijalista.

  U to vreme, navodi Pokret socijalista, Stefanoviću „nije palo na pamet ni da bude levičar, niti da bar jednom digne glas protiv kriminala koji su demokrate sprovodile“.

  Pokret socijalista navodi i da se sada, kada je jasno da će DS posle narednih izbora biti vanparlamentarna opozicija, Stefanović „setio“ da između njega i lidera DS Bojana Pajtića postoje ideološka razmimoilaženja, da bude levičar i da bi „bilo dobro da padne u zaborav da je više od decenije bio pripadnik najgoreg kriminalnog režima u istoriji Srbije“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com