Gradovi

PS odbacio insinuacije DS-a o pritiscima na građane

BAČKA PALANKA – Opštinski odbor Pokreta socijalista Bačka Palanka odbacio je insinuacije Demokratske stranke o bilo kakvoj vrsti pritiska i ucena na građane opštine Bačka Palanka, kao i na bilo kog građanina Srbije.

Demokratska stranka, kao partija koja strahuje od budućeg lošeg rezultata na predstojećim izborima, unapred se pravda svojim biračima i građanima opštine Bačka Palanka.

„Laži, ucene, pretnje su vokabular upravo članova i rukovodstva DS, koje su građani na izborima 2012.godine prozreli i odbacili. Demorate su građanima odavno pokazale pravo lice njihovog političkog delovanja – ne raditi ništa i kritikovati druge koji rade u interesu građana“, navodi se u saopštenju.

Pokret socijalista, kako se navodi, jeste za zapošljavanje mladih, ali samo po zakonu.

„Priznajemo, preko 2000 članova se učlanilo u Pokret socijalista u Bačkoj Palanci, ali isključivo na dobrovoljnoj baciI. Ko može da poveruje u laži DS da se može naterati i uceniti 1000 žena, 800 omladinaca i 350 visokoobrazovanih građana na nasilno učlanjenje u Pokret socijalista u Bačkoj Palanci“, pitaju iz Pokreta socijalista i dodaju da im građani i dalje prilaze i podržavaju njihov političkii rad.

Pokret socijalista traži od DS da podnese račun građanima Srbije i da odgovori na pitanja: Ko je kriv za pljačkašku privatizaciju Srbije, ko je kriv za pronevere u Fondu za kapitalna ulaganja, za Razvojnu Banki Vojvodine…

„Građani Srbije očekuju istinu od vas, a ne laži“, navodi se u saopštenju OO PS Bačka Palanka.

Foto skrinšot Tanjug video

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh