Gradovi

PS pita Jovanovića odakle mu pare za kampanju

BEOGRAD – Pokret socijalista Aleksandra Vulina pozvao je danas lidera Liberalnog demokratske partije Čedomira Jovanovića da građanima objasni zašto oni moraju da plate pretplatu javnom servisu, a on već godinama ne mora da plati medijsku kampanju.

PS u saopštenju dostavljenom medijima Jovanovića pita i odakle mu novac za predizbornu kampanju budući da je LDP najveći dužnik na političkoj sceni Srbije sa višegodišnjim dugom od preko 265 miliona dinara.

Potom bi, poručuju, napokon mogao da počne da isplaćuje svoje dugove, tako što će početi sa zaostalim zaradama radnicika Fidelinke, koje im duguje više od godinu dana, a potom i svima ostalim.

„Ovo su teme o kojim građani očekuju da razgovaramo, a koje Čedomir Jovanović uporno izbegava i ne vidimo svrhu da pričamo o bilo čemu drugom dok ne odgovori na ove teme. Na kraju, nadamo se da će Čedomir Jovanović u nekom od sledećih obraćanja napokon saopšti građanima ko je kandidat njegove koalicije za premijera? Naš kandidat je Aleksandar Vučić, a ko je njegov?“, ponovo pitaju iz PS-a.

Konstattuju da je očigledno da Jovanoviću nije ostalo ništa osim praznih snova da će mu građani ukazati poverenje na izborima pošto je iza sebe ostavio samo pustoš.

„Uništavajući svaku organizaciju i stranku u kojoj se našao, prvo Otpor, pa Demokratsku stranku, i na kraju svoju sopstvenu partiju, Čedomiru Jovanoviću nije ostalo ništa drugo nego da sanja o izbornom cenzusu. Ništa bolje nisu prošle ni firme koje je osnivao ili privatizovao pošto ih je u međuvremenu takođe sve upropastio i oterao u milionske dugove i stečaj“, podsećaju iz PS-a.

Krajnje je vreme, smatraju, i da se Čedomir Jovanović vrati u realan život, da preuzme odgovornost za sve što je uradio i da počne da vraća svoje dugove.

Za početak bi, poručuju iz PS-a, mogao da građanima Srbije objasni zašto je on poseban kada može bez ikakve griže savesti da bude dužan, pre svega radnicima firmi koje je svojim bahatošću i nesposobnošću oterao u milionske dugove i stečaj, a potom bankama i medijima kojima je dužan na desetine miliona dinara.

Foto Tanjug/ video,arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh