Gradovi

PS ponovo pita DSS/Dveri

BEOGRAD – Pokret socijalista Aleksandra Vulina i danas pita Dveri dokle će se lažno predstavljati kao nova politička snaga iako već više od jedne decenije, istina neuspešno, postoje na političkoj sceni, saopšteno je iz te stranke.

“ Podsećamo DSS/Dveri da su se Vlada Srbije i premijer Aleksandar Vučić na Savetu bezbednosti UN izborili da Srbi ne budu proglašeni za genocidan narod. Da se kojim slučajem za to pitala vaša predsednica Sanda Rašković Ivić o tome se ne bi ni raspravljalo pošto je svojim sramotnim priznanjem navodnog genocida u Srebrenici, Srbe optužila da su genocidan narod“, navodi se u saopštenju PS-a.

Ne samo da je, dodaje se, optužila Srbe, već je i abolirala sve zločine iz akcije Oluja proglašavajući je legitimnom.

„Čak i da se tu završava vaš popis grhova bilo bi strašno, ali DSS/Dveri su za vreme svoje vlasti ćutali o NATO agresiji i oslobodili 1200 albanskih terorista, među kojima i braću Mazreku, ubice iz Klečke, a potom i Solanu, kao i sve ostale NATO vođe sudske odgovornosti za agresiju, potpisivali su sporazume sa NATO paktom u kojima nije bilo reciprociteta i nikakvih prava za našu vojsku“.

PS je pozvala DSS/Dveri da se izjasne da li je Sanda Rašković Ivić njihov kandidat za premijera, a ako nije neka saopšte ko je.

„Naš kandidat za premijera je Aleksandar Vučić, ko je kandidat DSS/Dveri“, pitaju iz PS-a.

Foto, Tanjug video

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh