Gradovi

PS poručio Živkoviću da lažima ne obmanjuje javnost

NOVI SAD – Pokrajinski odbor Pokreta socijalista podseća Novu stanku i njenog predsednika Zorana Živkovića da je vreme kada su korumpirani mediokriteti reketirali investitore po Srbiji, koji su zbog toga odustajali od investicija prošlo sa vladavinom Demokratske stranke i njenih satrapa.

„Za razliku od vremena kada je Živkovićeva bivša stranka, a današnji koalicioni partner, pustošila i zatvarala fabrike po Srbiji, današnja republička vlada predvođena premijerom Aleksandrom Vučićem uspešno pokreće srpsku privredu dovodeći strane investitore“, navodi se u saopštenju PS-a.

Njima je, kažu, jasno da „Živković mora da leči svoje lične frustracije i strah od sve izvesnijeg odlaska u vanparlamentarnu opoziciju, napadima na premijera Vučića, ali kada to čini neka bar prestane da notornim lažima obmanjuje javnost“.

Živković: Nisam hteo pre, neću ni sad saradnju sa SPS

Poslanik Nove stranke Zoran Živković poručio je danas da nema prostora za saradnju te stranke sa SPS.

„SPS je na vlasti od 1945. godine, kroz razne pojave. Jedino vreme kada nisu bili na vlasti je bilo kada je vladu vodio Zoran Đinđić i kada sam je vodio ja“, rekao je Živković novinarima u parlamentu.

On je rekao da je SPS svojevremeno njemu nudio saradnju:

„Bilo je potpuno besmisleno da pokušavate da reformišete Srbiju sa organizacijom koja je uništila Srbiju. Taj stav imam i danas“, rekao je Živković

On je dodao da smatra da je PUPS „interesna organizacija“, koja ne predstavlja penzionere“ i da na tu stranku ne gleda kao na ozbiljnu organizaciju, zbog čega odluka o napuštanju koalicije sa SPS nije vredna komentara.

„Ovaj prelazak iz kvazi partizana u četnike je potpuno nelogičan, ali i logičan ako pogledate iz pozicije ličnih interesa tih ljudi“, rekao je Živković.

Foto Tanjug, R. Prelić/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh