Gradovi

PS proziva DS S zbog patriotskih izjava Sande Rašković

BEOGRAD – Pokret socijalista Aleksandra Vulina pozvao je danas neparlamentarnu DS S da sakpi hrabrost i građanima kaže da je upravo njihova predsednica Sanda Rašković Ivić veoma „patriotski“ pričala i da je hrvatska Oluja humanitarna akcija i da je u Srebrenici počinjen genocid.

U saopštenju tog pokreta se podseća da je DS S toliko dobro čuvala Kosovo da je ono proglasilo nezavisnost za vreme njihovog mandata, a Sanda Rašković Ivić i njene stranačke kolege, od silne posvećenosti slobodi i miru, nisu uspele da sačuvaju ni Beogradsku džamiju.

„Pozivamo Demokratsku stranku Srbije, umesto što izdaje besmislena saopštenja, da sakupi hrabrost i kaže građanima da je upravo njihova predsednica, Sanda Rašković Ivić, koja danas licemerno navodi da je ova Vlada odgovorna za sporazume koje su neki drugi potpisivali“, navodi se u saopštenju.

Iz tog pokreta poručuju da bi bilo dobro i kada bi Sanda Rašković Ivić građanima rekla i za vreme čije kohabitacione vlasti su izvršene pljačkaške privatizacije i otpušeno pola miliona radnika, i kada će prvaci DŠ-a, zajedno sa svojim partnerima iz DS-a, da vrate sve narodne pare koje su završile u njihovim džepovima?

„Vlada Republike Srbije i njen predsednik, Aleksandar Vučić, nastaviće da vode ozbiljnu i odgovornu državnu politiku, da održavaju dobre odnose sa Istokom i sa Zapadom, i rade isključivo u korist Srbije, a šta građani misle o politici DS S-a najbolje govori to što je ova stranka ostala daleko od cenzusa i parlamenta“, poručili su iz PS-a.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh