Gradovi

PS: Stefanović se uneo u ulogu nazovi lidera

BEOGRAD – Pokret socijalista Aleksandra Vulina saopštio je danas da se „reparirani levičar“ Borislav Stefanović isuviše uneo u ulogu nazovi političkog lidera pa je počeo da iznosi ocene ko je prava a ko lažna levica na političkoj sceni Srbije.

Povodom izjave Stefanovića u Vranju da su Pokret socijalista, SPS i SDPS „lažni levičari“, iz Pokreta socijalita poručuju da Stefanović, kao čovek koji je godinama bio slepi poslušnik Borisa Tadića, Dragana Đilasa i Bojana Pajtića našao se pozvanim da deli političke lekcije.

„Kada je već toliki levičar i kada ga toliko boli sudbina građana Srbije, neka tim istim građanima objasni šta je radio i zašto je ćutao dok su njegovi dojučerašnji partijski drugovi sprovodili pljačkašku privatizaciju i otpuštali stotine hiljada radnika“, navode iz tog pokreta.

Pokret socijalista smatra da, ako Stefanović ima i malo morala Stefanović, građanima kaže zašto je ćutao dok su njegove partijske kolege krale i otele 1,7 miliona evra od dece sa posebnim potrebama, 1,7 miliona evra namenjenih deci za dvorac Heterlend.

„Sve dok je Demokratska stranka gospodarila životom u Srbiji, nije se setio Borko Stefanović ni da je levičar, ni da je građanima teško, ni da su siromašni, ni da nemaju posla. Danas kada je Demokratska stranka pred gašenjem, svega toga se setio Borko Stefanović, ali setio se suviše kasno. Za nepuna tri meseca građani Srbije će reći ko je pravi, a ko lažni levičar. Reći i poslati Borka Stefanovića i njegov pokret u političku prošlost“,poručili su iz Pokreta socijalista.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh