Politika

PUKLA TIKVA: Penzioneri raskinuli sa socijalistima

Plakat iz vremena ljubavi.Foto: Mondo/Goran SivačkiPlakat iz vremena ljubavi.

Predsedništvo PUPS-a jednoglasno je zaključilo da se obrati premijeru Aleksandru Vučiću kako bi počeli razgovore o mogućem predizbornom sporazumom sa SNS.

Ukoliko se ne postigne dogovor, PUPS će samostalno na izbore.

U saopštenju te stranke se navodi da je premijer taj koji je pokazao najveću posvećenost zajedničkim ciljevima, kao i najveću pažnju za potrebe penzionera.

Stoga, prirodno je da težimo da jačamo saradnju sa njim i strankom koju vodi„, navode iz PUPS-a i dodaju da su o svemu obavestili i aktuelnog koalicionog partnera, lidera SPS-a Ivicu Dačića.

Ukoliko, kako navode, u razgovorima bude konstatovano da takva vrsta saradnje nije moguća, Predsedništvo je čvrsto uvereno da je PUPS sposoban i za samostalni izlazak na predstojeće izbore.

U PUPS-u, naime, iz iskustva koje su imali sa aktuelnom vladom, smatraju da je to najbolji način da se u celosti ispune ciljevi te stranke.

A pre svega, dodaju, zaštita sociijalno-ekonomskog položaja penzionera, je da svoje buduće delovanje uskladi direktno sa političkom misijom premijera Vučića.

Inače, na današnjoj sednici Predsedništva PUPS-a razmatrana je informacija u vezi sa obavljenim razgovorima između predsednika Milana Krkobabića i predsednika SPS Ivice Dačića.

Tokom protekle dve godine, PUPS je, kako se navodi, istrajno podržavao politička zalaganja predsednika vlade da sačuva državu od bankrota, čime je, praktično, obezbeđena sigurnost i redovnost isplata penzija.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh