Svet

PUTIN BESAN NA ZAPADNE MEDIJE: Zašto ćutite o genocidu nad hrišćanima!

predsednik
Foto: pixabay.com

Predsednik Rusije Vladimir Putin posramio je svetske medije, zbog kako govori, neviđene dvoličnosti.

Rekao je da je neverovatno da se još priča o napadima u Parizu koji su se dogodili pre nekoliko meseci, a da se šuti o drugim stvarima.

‘Napadi u Parizu su užasni. Zaslužuju spomen i sećanja, ali možda upravo ovog trena umire neko dete u Siriji ali Vi, svetski mediji i svetska javnost ćutite.

Šta su oni gori od vas? Svaka suza i život su isti, prenesite svačiju bol podjednako pažljivo’, rekao je Putin, a prenela je agencija AP.

Evropski parlament ubijanje hrišćana u Siriji i Iraku proglasio genocidom i svi ćute.

„Daeš sprovodi genocid nad hrišćanima, Jezidima kao i drugim verskim i etničkim manjinama koje se ne slažu s njegovim tumačenjem islama te je zbog toga potrebno poduzeti mere u skladu s Konvencijom Ujedinjenih nacija o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida“ – stoji u Rezoluciji o sustavnom masovnom ubijanju verskih manjina koje sprovodi tzv. Islamska država, a koju je u četvrtak usvojio Evropski parlament.

Barak Obama i SAD plaćaju ID. To je javna tajna koja, kako kažu masovni mediji, nikada nije dokazana.

Vladimir Putin javno je optužio zapad za finansiranje Islamske države taj način za progon hrišćana. Izvori financiranja ekstremista ISIL-a nalaze se u 40 država od kojih je nekoliko članica G20.’ rekao je Putin.

Izvor:
www.you tube.‚com/watch?v=-KHCNk9BYy4
Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh