• Gradovi

  Putin građanima Rusije čestitao Novu godinu

  MOSKVA – Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je sunarodnicima Novu godinu, posebno izdvojivši vojnike koji se bore protiv međunarodnog terorizma u udaljenim krajevima sveta.

  Putin je rekao da, prema tradiciji, Rusi obeležavaju praznik u krugu porodice, sa najbližim prijateljima.

  „Naravno, nisu svi u mogućnosti da dočekaju Novu godinu sa porodicom – treba raditi u bolnicama i u proizvodnji, ispunjavati službeni i vojnički dug, čuvati granicu, biti na stalnom dežurstvu, osigurati našu bezbednost na kopnu, moru i u vazduhu. Mi smo zahvalni svima onima koji su danju i noću, radnim danima i praznicima uvek na radnom mestu“, izjavio je ruski predsednik u novogodišnjem obraćanju naciji.

  Kako prenosi Sputnjik, Putin je naglasio da bi posebno želeo da čestita praznik onim ruskim vojnicima koji se bore protiv međunarodnog terorizma, brane nacionalne interese Rusije u dalekim krajevima, pokazujući volju, odlučnost, čvrstinu karaktera.

  „Uostalom, ovi kvaliteti su nam potrebni svuda, uvek, i u svakom poslu. Uspeh čitave zemlje zavisi od efikasnosti rada i dostignuća svakog od nas“, rekao je Putin u novogodišnjem obraćanju.

  AP Photo/Alexander Zemlianichenko, File

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com