• Gradovi

  Putin ponovo demantovao da se Moskva mešala u izbore u SAD: Hakeri su bilo gde (VIDEO)

  Hakeri koji su prema obaveštajnim službama SAD navodno uticali na američke predsedničke izbore mogli bi da se nalaze „bilo gde“, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. „Hakeri se mogu nalaziti bilo gde. Oni mogu biti u Rusiji, Aziji… čak i u Americi, u Latinskoj Americi“, rekao je Putin u intervjuu za američku televiziju En-Bi-Si (NBC) koja je sinoć objavila delove intervjua a koji će u celini biti emitovan sutra.

  Putin je rekao da se možda radi o hakerima u SAD koji su vešto i profesionalno odgovornost za američke izbore prebacili na Rusiju.

  „Imajući u vidu neke kalkulacije za njih je bilo korisno da objave odredjene informacije, pa su ih i objavili, pozivajući se na Rusiju. Da li možete da zamislite tako nešto? Ja mogu“, rekao je ruski predsednik.

  Ruski predsednik je i juče, na Medjunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, demantovao da se Rusija mešala u američke predsedničke izbore.

  Te tvrdnje ne sadrže „ništa konkretno, već su samo pretpostavke“, rekao je Putin.

  Američke obaveštajne službe optužile su Rusiju da je hakovala elektronsku poštu demokrata za vreme predizborne kampanje, čime je navodno pomogla američkom predsedniku Donaldu Trampu da pobedi na izborima 8. novembra 2016.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com