• BG

  „Рачунај на подршку“ у области финансијског извештавања

  Привредна комора Србије-Регионална привредна комора Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа, у сарадњи са компанијом PwC Србија, позиваjу представнике микро, малих и средњих предузећа на Инфо дан посвећен учешћу у програму бесплатних едукација на тему унапређења финансијског извештавања, у оквиру пројекта  „Рачунај на подршку“.

  Инфо дан ће се одржати 28. маја 2019. године са почетком у 12:00 часова у РПК Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа (велика сала, 2 спрат), Добричка 2 у Нишу.

  Први пут у Србији ревизори и рачуновође имају могућност похађања бесплатних обука са циљем унапређења корпоративног финансијског извештавања.

  У оквиру пројекта „Рачунај на подршку“ полазници имају на располагању око 60 сати предавања које им држе искусни предавачи, експерти у области Међународних стандарда финансијског извештавања (МСФИ), Међународних стандарда за мала и средња предузећа (МСФИ за МСП) и Међународних стандарда ревизије (МСР) и то у четири града у Србији – Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу.

  Обуке су доступне свима који се баве ревизијом финансијских извештаја у државним и приватним друштвима, интерним ревизорима, али и појединцима са одређеним искуством у ревизији и онима који већ имају улогу предавача или разматрају да имају активну улогу предавача-инструктора.

  Ове интерактивне обуке имају обједињени приступ образовању, коришћењем онлине предавања, е-леарнинг методе и обука уживо са предавачима у трајању од 5 дана за полазнике или 7 дана за будуће предаваче.

  Пројекат “Рачунај на подршку” је део пројекта за унапређење корпоративног извештавања који је део Програма за реформу рачуноводства и институционално јачање (РЕПАРИС), који се финансира средствима донације обезбеђене од стране Владе Швајцарске Конфедерације.

  Носиоци Пројекта су: PwC Србија, Универзитет Сингидунум Београд, PwC Мађарска и AARC Ltd..

  Право присуства имају сви заинтересовани који се баве финансијама у компанијама и желе да унапреде и надограде своје знање у области финансијског извештавања.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com