• Naše Novosti

  Радек Степанек нови тренер Новака Ђоковића

  Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић открио је вечерас да је ангажовао Радека Степанека у свој стручни штаб на предлог Андреа Агасија и поручио да једва чека повратак на терен са новим тимом.

  „Радек је један од мојих најбољих пријатеља на АТП туру и увек ме је импресионирао његов ниво одлучности, страсти и љубави према овом спорту.

  Чињеница да је тек недавно завршио тениску каријеру, у 37. години, говори довољно о томе колико је био посвећен и колико је волео тенис.

  Реч је о тенисеру са великим искуством и знањем, а годинама је играо на високом нивоу. Узбуђeн сам што смо ујединили снаге и једва чекам да се опет такмичим, са новим тимом који ће ме подржавати”, рекао је Ђоковић.

  Степанек и Агаси ће путовати и тренирати са Новаком у зависности од плана који буду направили за 2018. и календара такмичења које Ђоковић тек треба да потврди.

  „Андре је предложио да контактирам Радека и сугерисао да нам се придружи, што је још један од разлога због којих сам сигуран да ће њих двојица одлично да сарађују.

  Нова сезона само што није почела, а чека ме дугачак пут ка повратку на оно где сам стао.

  Свесни смо да је потребно да идем корак по корак и да нигде не журим.

  Осећам се боље и једва чекам опет да заиграм”, истакао је Ђоковић.

  Степанек је поручио да једва чека да крене са радом и да дебитује као нови члан Новаковог тима.

  „Част ми је што сам постао нови члан Новаковог тима.

  То је нови изазов за мене, коме се радујем.

  Верујем да ћемо као тим помоћи Ђоковићу да оствари своје циљеве.

  Дуго година смо пријатељи и верујем да тај наш однос може да се преслика и на терен у позитивном смислу и да ћемо остварити резултате на које ћемо обојица бити поносни”, рекао је Степанек.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com