• Gradovi

  Radikali u Skupštini Srbije i dalje o Ljajiću i Ugljaninu, naprednjaci o Zelenoviću i opoziciji

   

   

  Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) nastavili su danas i u popodnevnom delu sednice Skupštine Srbijeda traže odgovor da li će potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić i dalje biti u vladi, ako sanosiocem liste „Samoopredeljenje“ Sulejmanom Uglajninom sklopi koaliciju u Bošnjačkom nacionalnom vijeću.

  Iako je na dnevnom redu rasprava o amandmanina na Predlog zakona o smanjenju rizika od katastrofa veći deo rasprave tiče se Ugljanina i Ljajića.

  Sednicom predsedava poslanik Ljajićeve Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Vladimir Marinković, kome je poslanica SRS Nataša Jovanović rekla da je „licemeran“, jer na reveru nosi „Natalijinu ramodnu“, znak kojim se proslavljaju srpski heroji iz Prvog svetskog rata, a da sa druge strane stvaraju koaliciju sa Ugljaninomm koji Srbiju naziva „fašističkom državom“.

  „Kako možete da budete takvi licemeri, da proslavljate praznik, kojim proslavljamo sve srpske heroje koji su vam daliputokaz kako treba da se ponašate 2018.godine, a vi šta vas briga, Sulja vam je dobar i vi ostajete u vladi“, rekla je Jovanović.

  Marinković joj je odgovorio da na reveru nosi krst sa četiri slova s.

  Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković govorio je o gradonačelnika Šapca Nebojši Zelenoviću koji je juče u Strazburu na Kongresuregionalnih i lokalnih vlasti Saveta Evrope govorio o pritiscima republičke vlasti pedvodjene Srpskom naprednom strankom (SNS), na odbornike lokalnih vlasti koji nisu pod njihovom kontrolom.

  Marković je kazao da je Zelenović u Strazburu „tužakao“ državu zbog svoje „nesposobnosti“ da vodi Šabac.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com