BG

Radulović kandidat za gradonačelnika, Klanšček opet na skupu

 

 

 

Slide

Radulović: Kandidovaću se za gradonačelnika

 

 

Predsednik Pokreta ÐB Saša Radulović najavio je danas kandidaturu za gradonačelnika Beograda na predstojećim izborima, a njegovo obraćanje na Vračaru ni ovaj put nije prošlo bez nastojanja zastupnika Grupe građana Dosta je bilo na Vračaru Branka Klanščeka da ospori Radulovićev legitimitet.

BEOGRAD – Predsednik Pokreta DJB Saša Radulović najavio je danas kandidaturu za gradonačelnika Beograda na predstojećim izborima, a njegovo obraćanje na Vračaru ni ovaj put nije prošlo bez nastojanja zastupnika Grupe građana Dosta je bilo na Vračaru Branka Klanščeka da ospori Radulovićev legitimitet.

Radulović je u obraćanju novinarima na štandu pokreta kod Kalenić pijace rekao da DJB traži ponovne izbore u toj opštini, jer je, kako navodi, došlo do prekrajanja izborne volje građana.

On je novinarima rekao da se približavaju izbori za skupštinu grada Beograda, koji će, po njegovoj proceni, biti održani u isto vreme kada i predsednički, i dodao da očekuje pobedu u glavnom gradu i promene.

Radulović kaže da su predstavnici DJB danas razgovarali sa građanima Vračara, kako bi obezbedili podršku za zahtev Pokreta za ponavljanje izbora u toj opštini.

Tokom razgovora Radulovića i aktivista njegovog Pokreta sa građanima i prodavcima na pijaci, pojavio se Klanšček.

On je glasno negodovao zbog toga što su ga, kako je rekao, pristalice Radulovića odgurivale kako bi ga udaljile sa tog mesta.

Klanšček je u ime Grupe građana DJB na Vračaru u više navrata javno istupao sa zahtevom za ostavku Radulovića, zbog „autokratije, nepotizma i poreskog duga u SAD“, koji Radulović osporava, i zahtevom da odboru Pokreta na ovoj beogradskoj opštini vrati sedam mandata koliko su osvojili na izborima.

Dok je predsednik DJB razgovarao sa novinarima i sa prodavcima na pijaci, grupa mladića dobacivala mu je da je „lopov“ i „stečajni upravnik“.

Pored Kalenić pijace postavljeni su „partijski štandovi“ DJB, Demokratske stranke, Nove stranke, Socijaldemokratske stranke i Srpske napredne stranke.

SNS na Vračaru prikuplja potpise građana u znak podrške aktuelnoj opštinskoj vlasti.

 

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh