Novosti online

Рајан Рејнолдс сматра да „Дедпул” редефинише жанр

Холивудски глумац Рајан Рејнолдс изјавио је да „Дедпул”, инспирисан Марвеловим суперхеројем саркастичког хумора, у мору филмова о суперхеројима, редефинише жанр.

Према синопсису, филм говори о бившем агенту специјалних снага Вејду Вилсону, који се подвргава експерименту ради излечења од рака.

Операција му оставља ожиљке, али му даје и моћи које су га брзо излечиле, па Вилсон, ускоро Дедпул, трага за човеком који је извео експеримент како би се осветио.

– „Дедпул” мења правила игре кад је реч о филмовима о суперхеројима. Имамо толико филмова који су веома озбиљни и мрачни, а „Дедпул” је супротност томе. Он ништа не доживљава озбиљно и све доживљава као забаву. То је освежавајућа промена – рекао је Рејнолдс у интервјуу за Ројтерс.

– Имате ви ту и даље напету акцију, чак и теме које су озбиљније него у другим Марвеловим филмовима – додао је он, пренео је Танјуг.

Филм је режирао Тим Милер, а поред Рејнолдса, играју Ед Скрин, Ти Џеј Милер, Морена Бечарин, док је глас Колосусу позајмио наш глумац Стефан Капичић. „Дедпул” ће бити приказиван у домаћим биоскопима од 11. фебруара.

Овај филм је забрањен за приказивање у Кини због превише насиља, голотиње и вулгарности, оцена је кинеских цензора који су остали шокирани након што су одгледали Милеров филм. Према писању „Холивуд репортера”, „Дедпул” није добио одобрење кинеског одбора за класификацију, којем се нимало није допала црнохуморна прича главног јунака – бившег плаћеника вишеструко увећаних физичких способности, ког тумачи Рејнолдс. Лист је напоменуо да холивудски студији обично премонтиравају своје филмове како не би изгубили значајну зараду на уносном кинеском тржишту, али да је у случају „Дедпула” то било немогуће учинити.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh