• Gradovi

  „Raša tudej“ proslavlja 10. rođendan

  MOSKVA – Ruska televizija „Raša tudej“ proslavlja danas 10. rođendan, koji su toj međunarodnoj televizijskoj mreži čestitali ruski predsednik i premijer Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev, prenosi Sputnjik.

  Putin je u čestitci Televiziji „Raša tudej“ naglasio doprinos novinara u unapređenju ruskih medija u inostranstvu.

  „Vaša kompanija objedinjuje predstavnike mladog pokolenja novinara – talentovane, energične i ljude sa inicijativom. Vi poštujete najbolje profesionalne tradicije, najbogatije iskustvo domaćeg i stranog emitovanja. Pritom ste otvoreni za sve novo, aktivno radite na perspektivnim projektima koji treba da pomognu višemilionskoj publici u inostranstvu da bolje upoznaju našu zemlju, njenu istoriju i kulturu, upoznaju se sa raznim pogledima na aktuelne probleme“, naveo je Putin.

  Putin je rekao da upravo zbog toga „Raša tudej“ izaziva iskreno interesovanje i održava visoke standarde i kvalitet u svojoj oblasti. Premijer Medvedev je istakao da je „Raša tudej“ za kratko vreme postala prepoznatljiv medijski brend.

  „Vaše osoblje – novinari, voditelji i oni koji su iza kamera, formirali su alternativu za gledaoce na zapadu, omogućavajući ljudima iz različitih zemalja da se upoznaju sa ruskim pogledom na sve“, navodi se u čestitki Medvedeva.

  Televizija je povodom rođendana organizala skup koji je okupio vodeće međunarodne stručnjake koji će razmatrati izazove sa kojima se suočava globalna zajednica danas – od bliskoistočne krize do zaštite ličnih podataka, u vreme globalne pretnje od terorizma. Televizija „Raša tudej“ počela je sa radom 2005. godine, a sada njena informativna mreža broji skoro milijardu gledalaca.

  Televizijska mreža RT ima tri 24-časovna informativna kanala koja se emituju iz Moskve u skoro stotinu zemalja sveta.

  Ta televizija, jedinstvena ovakvog tipa u Rusiji, tri puta je nominovana za nagradu „Emi“ u kategoriji „Vesti“, naveo je Sputnjik.

  Preview

  Vladimir Putin, Dmitry Khvorostovsky

  Slide

  Vladimir Putin

  Slide

  Vladimir Putin, Dmitry Khvorostovsky, Florence Khvorostovsky, Dmitry Malikov

  Slide

  Vladimir Putin, Margarita Simonyan

  Slide

  Vladimir Putin, Yevgeny Poddubny

  Slide

  Vladimir Putin, Emir Kusturica

  Slide

  Vladimir Putin, Oleg Tabakov

  Slide

  Vladimir Putin, Margarita Simonyan

  Slide

  Vladimir Putin

  Slide

  Vladimir Putin, Margarita Simonyan, Alexei Gromov

  Vladimir Putin, Dmitry Khvorostovsky

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com