• BG

  Rašković Ivić: Skupština ponovo da razmotri projekat Beogada na vodi

   

   

  Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da je potrebno da Skupština Srbije razmotri pitanje, činjenice i okolnosti kao i stanje u kome se nalazi projekat „Beograda na vodi“, jer inspekcija rada nije ušla na gradilište tog objekta posle pogibije dva radnika.

  „Ministar za rad i socijalna pitanja Djordjević rekao je da je ‘firma rekla sve’, a inspekcija rada očigledno firmi veruje na reč. Da li smo došli do toga da je Beograd na vodi zaista ekstrateritorijalan u Srbiji i da tamo naša srpska inspekcija rada ne može da udje, da snimi stanje i vidi o čemu se tu radilo“, upitala je Rašković Ivić.

  Ona je u saopštenju najavila da će poslanici Narodne stranke nastaviti da insistiraju da se i tom projektu Skupština Srbije ponovo izjasni, jer ima posledice kao što je izmešten železnički saobraćaj, preti se rušenjem mosta, preuzet je hotel Bristol koji je pod zaštitom spomenika kulture u Srbiji.

  „Niko do danas ne zna zašto je ovaj projekat označen kao projekat od državnog značaja, jer se radi o stambenim zgradama i šoping molovima, a ne o rudnicima, aerodromima ili nekoj specijalnoj industriji“, rekla je Rašković Ivić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com