• Gradovi

  Regionalni i magistralni putevi u Valjevu prohodni

  VALJEVO – Svi regionalni i magistralni putevi u Valjevu i okolini su prohodni, ali se saobraćaj odvija otežano, saopštio je danas valjevski Štab za vanredne situacije.

  U saopštenju se navodi, da su i sve ulice i lokalni nekategorisani putevi prohodni, ali da se usled snega na kolovozu, saobraćaj odvija otežano, uz upotrebu zimske opreme.

  Juče je, u popodnevnim satima, pala ledena kiša koja nije izazvala veće probleme u saobraćaju i kretanju pešaka, a u toku je čišćenje i odvoženje snega sa trgova, parkinga i drugih javnih površina.

  Na teritoriji Valjeva, od juče posle podne do jutros u devet sati, nije bilo vanrednih intervencija službi zimskog održavanja.

  Na dežurne telefone javio se manji broj građana kako bi ukazao na probleme usled neprohodnosti ulica i puteva, ali nije bilo potrebe za evakuacijom i angažovanjem specijalnih službi radi pomoći bolesnim i ugroženim licima.

  Prema prognozi, posle podne se očekuje pojava ledene kiše, ali je temperatura u porastu, dok se stabilizacija vremena očekuje od petka, 8. januara, dodaje se u saopštenju.

  Foto Tanjug, J. Pap/ ilustracija

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com