• Gradovi

  Ristić pušten, Bogićeviću ekstradicioni pritvor

  Viši sud u Beogradu danas je uslovno pustio na slobodu Nemanju Ristića, za kojim je Crna Gora raspisala poternicu zbog pokušaja terorističkog napada, rečeno je agenciji Beta u tom sudu, dok je drugom osumnjičenom, Predragu Bogićeviću, Viši sud u Kragujevcu odredio ekstradicioni pritvor.

  Ristiću je izrečena obaveza da ne napušta Beograd i da se javlja policiji jedanput nedeljno, naveli su u sudu u Beogradu uz objašnjenje da će mu ukoliko to ne bude poštovao sud izreći oštriju sankciju.

  Kako je agenciji Beta rekla portparolka kragujevačkog Višeg suda Svetlana Simović, Bogićević je u pritvorskoj jedinici Okružnog zatvora.

  Ristić i Predrag Bogićević ranije danas su uhapšeni po poternici koju je za njima raspisala Crna Gora zbog sumnje da su navodno učestvovali u pokušaju terorističkog napada na dan izbora u Crnoj Gori.

  Crnogorsko tužilaštvo raspisalo je početkom decembra prošle godine medjunarodnu poternicu za dvojicom državljana Rusije i dvojicom državljana Srbije, osumnjičenih da su organizovali kriminalnu grupu koja je za izborni dan planirala upad u Skupštinu, hapšenje i likvidaciju tadašnjeg premijera Mila Djukanovića.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com