• Gradovi

  Rističević: Dobio sam poruku pretećeg sadržaja

  BEOGRAD – Poslanik poslaničke grupe SNS Marjan Rističević izjavio je da je danas dobio poruku pretećeg sadržaja i da bi njegova bezbednost mogla da bude ugrožena.

  Rističević je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je danas na privatni broj dobio poruku da izađe ispred Doma Narodne skupštine, gde se održavao protest poljoprivrednika protiv izmena Zakona o poljoprivrednom zemljištu, da se obračunaju sa njim.

  “Danas u 12.27 časova dobio sam poruku da dođem ispred Skupštine, da se lice koje me zvalo i najverovatnije neka druga lica, pošto je u množini, obračunaju sa mnom. Nisam bio u Skupštini Srbije, trebalo mi je vremena da dođem, dok sam došao nisam mogao da utvrdim o kojim licima se radi”, rekao je Rističević, navodeći da je, prethodno, zbog stresa bio na pregledu u Urgentnom centru.

  Rističević je poručio da predložene izmene ne donosi on, već Skupština Srbije, a da su na izradi nacrta tog zakona učestvovala i udruženja poljoprivrednika.

  On je naglasio da je “stvar otišla predaleko”, imajući u vidu da je pre nekoliko dana doživeo uvrede, psovke i pretnje, a na pitanje da li sumnja od koga mu je došla ta poruka, odgovorio je da mu to što sumnja ne daje za pravo da novinarima to i otkrije.

  Napomenuo je da njegova bezbednost može biti ugrožena, jer živi na selu, u poslednjoj ulici i poslednjoj kući, ali da neće podnositi nikakve zahteve organima.

  “Ako neko bude smatrao da treba da istraži ovaj slučaj, ja ću se zadovoljiti da to urade nadležni organi Republike Srbije”, naveo je Rištičević.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com