• Crna Gora

  Rudević: Opozicija u prednosti u odnosu na DPS

  PODGORICA – Opoziciona Velika koalicija Ključ nije zadovoljna dosadašnjim izbornim rezultatom, saopštio je večeras funkcioner te koalicije i lider URA Neđeljko Rudević, ali je istakao da opozicione stranke imaju više glasova od DPS Mila Đukanovića.

  On je objasnio da je reč o četiri opozicione grupacije koje su nedvosmisleno saopštile da žele smenu DPS-a i aktuelnog premijera.

  Prema, kako je rekao, raspoloživim informacijama i do sada prebrojanim glasovima, opozicija ima 39 osvojenih poslaničkih mandata, dok DPS ima 35.

  Rudević je pozvao manjinske stranke, koje tradicionalno podržavaju DPS, da ovog puta, kako je rekao, dobro razmisle i procene trenutak pre nego što odluče o svojim daljim potezima.

  Rudević je novinarima u štabu Ključa rekao da ovu nisu bili slobodni izbori, da je bilo puno nepravilnosti, a posebno je ukazao na hapšenje grupe srpskih državljana koja je navodno namerava da izvrši državni udar u Crnoj Gori.

  Zato je, kako je rekao, Ključ pozvao tužilaštvo i MUP da saopšste sve detalje u vezi sa tim slučajem pre saopštavanja konačnih rezultata.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com