Politika

„S Miškovićem nema pomirenja“

"S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja"

Vučić je istakao da po odlasku sa funkcije, neće „biti ni dinar teži“ nego što je sada.

On je istakao da nije ni u kakvim „kombinacijama“, posebno odbacujući priče o navodom pomirenju sa Miroslavom Miškovićem.

Treba da se stide oni koji tako govore, verovatno polaze od sebe„, primetio je Vučić podvukavši da je ponosan koliko se borio za Srbiju.

Na pitanje kako komentariše to što političari koji odu sa funkcije bivaju nekoliko miliona teži, odgovrio je: „Hvala što mi predviđate kraj, ali neću biti teži ni za dinar, ni milionima, ni bilo čime. Uvek ću da odgovorim na svako pitanje, a vi milione tražite na drugoj strani„.

Neuporedivo sam relaksiraniji od kada je odlučeno da idemo na izbore, iako briga brigu sustiže. Radio sam marljivo, nema sumnje da sam pravio i greške, ali nisam se obogatio i nikada neću napuštati zemlju„, poručio je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara posle obilaska Regionalnog centra za sokove Koka kole u Beogradu.

Vučić je rekao da će odluka o izborima biti doneta početkom marta, a da onda predsednik, predsednica Narodne skupštine, i predsednik pokrajinske skupštine treba da donesu odluku o izborima.

Pretpostavljam da će svi izbori biti održani istog dana, i ne mislim da je nerealno da budu u aprilu„, rekao je premijer.

On je istakao da svoju zemlju voli najviše na svetu, da namerava da joj služi i dalje, a o tome će odlučiti građani.

„SRAMOTA ME NEPISMENIH IZ DEMOKRATSKE STRANKE“

"S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja""S Miškovićem nema pomirenja"

Optužbe iz Demokratske stranke prema kojima je senator Džon Mekejn, koji je juče bio gost Beograda, sarađivao sa „Islamskom državom“, Vučić nije želeo da komenatriše.

Vučić mnogo brine zbog Sirije

Premijer je istakao da je mnogo toga naučio od senatora. „Nisam malo zabrinut zbog stanja u Siriji i globalnoj politici“, preneo je Vučić.

„Sramota me je da komentarišem tako nešto, ali smarota me je i od nepismenih ljudi koji čak ne umeju da čitaju, ni da razumeju to što čitaju, a koji toliko mrze Srbiju da mrze i one koji su nam gosti i zato je bolje da ništa ne govorim„, rekao je Vučić.

On je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da je sa senatorom Mekejnom i ostalim članovima delegacije američkog Kongresa razgovarao i o odnosima Srbije sa SAD, Rusijom i EU, da je rekao ono što inače javno govori, te da misli da je najbolje kad političari svoje stavove ne kriju.

Kao što sam Putinu rekao da je Srbija na evropskom putu, tako sam i američkim prijateljima rekao da je EU naš strateški cilj, a da želimo da čuvamo naše odnose sa Rusima„, dodao je premijer.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh