Novosti online

Сања Вучић завршила европску турнеју

Према извештајима агенција

Представница Србије на „Песми Евровизије” Сања Вучић, у оквиру предевровизијске турнеје, боравила је током викенда на Малти, где је нумеру „Goodbye” отпевала пред 3.000 људи, саопштио је РТС.

Првог дана посете, Вучићева је била гост емисије „Xарабанк”, најпопуларнијег шоу ТВ програма на Малти, која се емитује на националној телевизији и коју сваког петка гледа више од 80 одсто популације те медитеранске земље, пренео је Танјуг.

Емисија је била посвећена представници Малте, Ири Ласко, а поред Србије, гости су били представници Израела, Чешке и Азербејџана.

Следећи дана је био резервисан за обилазак Малте, а домаћини су за госте припремили дегустацију и упознавање са традиционалном храном овог острва, а тај догађај, који је директно преношен на друштвеној мрежи „Фејсбук”, прегледан је до сада преко 140.000 пута.

Након тога, уследила је тонска проба за евровизијски концерт и интервјуи са бројним новинарима.

Главни догађај, концерт у „Арија комплекс”, који је био испуњен до последњег места, отворила је Дестини, победница Дечје песме Евровизије 2015. године, која је Малти донела другу победу на том такмичењу у последње три године.

Након ње, наступила је Амбер, прошлогодишња представница Малте на „Евросонгу”, а онда су уследиле и овогодишњи евровизијски амбасадори својих земаља – Габријела Гунчикова из Чешке, Хови Стар из Израела и Сања Вучић.

Сања Вучић наступиће на „Евросонгу” у другом полуфиналу, 12. маја, под редним бројем шест, у борби за улазак у финале такмичења

Завршни део концерта припао је представници Малте, Ири Ласко, а за крај, сви учесници су заједно отпевали чувени хит групе „Битлси” – „Come Together”, што је и овогодишњи слоган „Песме Евровизије”.

Овом посетом, Сања Вучић завршила је успешно своју европску турнеју, на којој је посетила неколико земаља и представила себе и песму „Goodbye” евровизијским фановима.

Србија наступа на такмичењу за „Песми Евровизије”, које се одржава у Стокхолму, у другом полуфиналу, 12. маја, под редним бројем шест, и бориће се за финале, које је на програму 14. маја, уз директан пренос на РТС 1 и РТС Сателит.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh