• BG

  Saša Janković ponovo pitao ko je ubio Olivera Ivanovića

   

   

  Lider Gradjanskog bloka 381 i Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković je, tokom uobičajenog okupljanja petkom ispred zgrade Predsedništva, rekao da je prošlo deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića i da ubice i nalogodavci još uvek nisu pronadjeni.

  „Nijedna informacija još uvek nije dobijena, ubica još uvek nije pronadjen. Nije ni čudo jer živimo u zemlji u kojoj se dešavaju ubistva političkih protivnika“, izjavio je Janković.

  Lider PSG-a je izjavio i da Gradjanski blok 381 i PSG neće učestvovati na izborima u Lučanima jer ne žele da „legitimizuju nazadnu demokratiju“, ali su naveli da „neće ostati pasivni i da će se boriti za fer izborne uslove“.

  „Mi smo rešili da ne izadjemo na izbore u Lučanima, iako imamo sjajan odbor tamo, jer niko od nas se nije uključio u politički život samo da bi postao odbornik“, kazao je Janković.

  On je takodje kritikovao premijerku Anu Brnabić zbog, kako je rekao, „negiranja ratnog zločina“ tokom intervjua za Dojče vele, i dodao da se, u Srbiji kakvu PSG želi da, „neće legitimizovati ratni zločinci“.

  On je rekao i da su „svi u regionu naši prijatelji, a ne neprijatelji, zato što „njih muče isti problemi kao i nas“.

  Lider PSG-a je nakon obraćanja, u parku ispred Predsedništva, položio transparent sa pitanjem „Ko je ubio Oliver Ivanovića?“, nakon čega su okupljeni otišli ispred Skupštine Srbije.

  Predstavnici Gradjanskog bloka 381 okupili su se po 23. put na Andrićevom vencu.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com