• Novosti online

  Saša Mirković ocekuje ocekuje ukidanje prvostepene presude zbog krivične prijave koju je protiv njega podneo Boško Ničić

  Poštovani predstavnici medija,
  Obraćam Vam se u svojstvu branioca Gospodina Saše Mirkovića sledećim zvaničnim saopštenjem:
  Krivični postupak protiv mog branjenika, Gospodina Saše Mirkovića, vodjen je na osnovu krivične prijave koju je protiv njega,  a u ime Grada Zaječara, podneo sadašnji Gradonačelnik Zaječara Gospodin Boško Ničić.
  Reč je o 1.662 novogodišnja paketića i navodnoj šteti koju je moj branjenik pričinio Gradu Zaječaru u iznosu od nešto više od 13.000.000,00 dinara.
  Navedenu krivičnu prijavu Gospodin Ničić podneo je protivu moga branjenika nakon donošenja presude privrednog suda u Zaječaru kojom je Grad Zaječar obavezan da navedeni iznos plati firmi iz Beograda Offy Company.
  Dana 30.maja ove godine privredni apelacioni sud u Beogradu ukinuo je navedenu presudu privrednog suda u Zaječaru, spise predmeta vratio privrednom sudu u Zaječaru na ponovno sudjenje i odlučivanje sa jasnim uputstvima da u konkretnom slučaju sporne paketiće niko zvanično nije poručio u ime našeg Grada, pa sledstveno tome Grad Zaječar nije ni bio u obavezi da plati te paketiće, niti je Grad Zaječar ovim pravnim poslom oštećen na bilo koji način od strane Gospodina Mirkovića.
  Moj branjenik je prvostepenom nepravosnažnom presudom osnovnog suda u Zaječaru osudjen na godinu dana zatvora zbog štete koju Gradu Zaječaru nije pričinio.
  Očekujemo ukidanje navedene presude po našim žalbama od strane  višeg suda u Zaječaru, vraćanje spisa predmeta osnovnom sudu u Zaječaru na ponovno odlučivanje i donošenje oslobađajuće presude gospodinu Mirkoviću.
  Kako ste sve vreme izveštavali javnost o sudjenju Gospodinu Mirkoviću, zahtevam da javnost objektivno informišete o svim relevantnim činjenicana vezanim za ovaj postupak objavljivanjem ovog znaničnog saopštenja.
  U ime tima branilaca Gospodina Saše Mirkovića,
  Advokat Nataša M. Tošić iz Zaječara,
  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com