Gradovi

Savić: obezbeđena sredstva, Šumice rade punim kapacitetom

BEOGRAD – Opština Voždovac saopštila je večeras da su brojni kulturno-sportski događaji obeležili ovaj vikend u Centru za kulturu i sport „Šumice“, uprkos spekulacijama da će Centar biti zatvoren.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić naglasio je da građani nemaju razloga za brigu, jer „Šumice“ nastavljaju sa radom, bez ikakvih dugovanja.

„Šumice“ nastavljaju da rade punim kapacitetom, jer smo u saradnji sa Gradom Beogradom obezbedili 100 miliona dinara za likvidaciju, a rukovođenje nad Centrom preuzeće JP „Poslovni prostor Voždovac“, bez duga za struju, vodu, grejanje…“, naglasio je Savić.

Prema njegovim rečima, svi zakazani događaji održaće se bez ikakvih problema, a Opština će se potruditi da, pored sportskih, bude i što više kulturnih dešavanja.

U saopštenju se navodi da su danas najmlađi Voždovčani imali priliku da uživaju u pozorišnoj predstavi „Peđolino šou“, koja je ispunila salu do poslednjeg mesta.

Pozorišnu predstavu na poklon deci organizovala je opština Voždovac, zajedno sa CKS „Šumice“.

Pored predstave u Centru su za vikend održana su i druga sportska nadmetanja u rvanju, stoni tenisu, košarci i rukometu.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh